Aardappelpannenkoek

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappelreepjes frituren tot ze goudbruin zijn (niet te hard). Ondertussen de eieren in een kom doen en goed kloppen en wat zout en peper erbij doen. Voeg de uien (je kan de uien ook wel even voorbakken als je niet zo van rauwere uien houdt) en koriander bij het eiermengsel en meng het goed door elkaar. Daarnaar de gebakken aardappels erbij en snel even omscheppen. Doe in een koekepan een beetje olie en laat die warm worden. Doe het hele mengsel in de pan en druk het een beetje aan. Laat de koekepan eerst op een wat hogere stand voor 1 minuutje, daarna zachtjes gaar laten worden. Als de bovenkant een beetje begint te stollen, kun je de pannekoek omdraaien (bijvoorbeeld met behulp van een grote platte deksel). laat zo nog even zachtjes aan bakken.

Aardappelpannenkoek is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpannenkoek
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannenkoek
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannenkoek Met Tartaar Van Happy Shrimps
20-30 min -
Bekijk recept
Aardappelpannenkoek
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappelpannenkoek
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannenkoek
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpannenkoek Met Tartaar Van Happy Shrimps
20-30 min -
Bekijk recept
Aardappelpannenkoek
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept