Marokkaans Boerenkruidenbrood.

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Meng bloem en meel goed met het zout en de olijfolie. -Roer de gist erdoor en zoveel water tot een zacht soepel deeg ontstaat. -Keer het op een met bloem bestoven werkvlak en kneed er de gehakte kruiden door. -Kneed nog 8 tot 10 minuten tot het deeg soepel en elastisch is. -Vorm van het deeg een ovaal brood en leg het op een ingevette bakplaat. -Vlecht eventueel voor een mooie vorm. -Dek het deeg af met een vochtige doek en laat rijzen op een warme plaats gedurende 11/2-tot 2 uur. -Warm de oven voor op 230 graden en bak hierin het brood gedurende 25 minuten. -(Je kan dit brood ook laten rijzen in een broodbakvorm en ook hierin afbakken.)

Marokkaans Boerenkruidenbrood. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept