-Meng bloem en meel goed met het zout en de olijfolie. -Roer de gist erdoor en zoveel water tot een zacht soepel deeg ontstaat. -Keer het op een met bloem bestoven werkvlak en kneed er de gehakte kruiden door. -Kneed nog 8 tot 10 minuten tot het deeg soepel en elastisch is. -Vorm van het deeg een ovaal brood en leg het op een ingevette bakplaat. -Vlecht eventueel voor een mooie vorm. -Dek het deeg af met een vochtige doek en laat rijzen op een warme plaats gedurende 11/2-tot 2 uur. -Warm de oven voor op 230 graden en bak hierin het brood gedurende 25 minuten. -(Je kan dit brood ook laten rijzen in een broodbakvorm en ook hierin afbakken.)
Marokkaans Boerenkruidenbrood. is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa