Suikerbrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de ingredienten in de bakvorm, uitgezonderd de kristalsuiker en de parelsuiker. Zet de machine op een stand voor alleen deeg of pizza. Laat het kneden en rijzen voor ca. anderhalf uur. Dan deeg en deegklopper uit de machine halen. Een houten werkplank licht bestuiven met bloem. De parelsuiker* en het kaneel* mengen met het deeg. (Het nu pas toevoegen van het kaneel geeft mooie adertjes in het deeg. Natuurlijk kan het ook in het begin al toegevoegd worden.) Hier een bol van maken en helemaal bestrooien met de kristalsuiker* . Dan het deeg terug doen in de bakvorm ZONDER de deegklopper. Het deeg ca. twee uur laten rijzen in de broodmachine, dan 40 minuten bakken op de ′alleen bakken′ stand.

Suikerbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zoete aardbeiensandwich
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Wentelpuntjes      
20 min
Bekijk recept
Suikerbrood
1uur-
Bekijk recept
Sabayon met druiven en suikerbroodstaafjes
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Zoete aardbeiensandwich
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Wentelpuntjes      
20 min
Bekijk recept
Suikerbrood
1uur-
Bekijk recept
Sabayon met druiven en suikerbroodstaafjes
30 min- Nagerecht
Bekijk recept