Lamsgehakt Met Tabbouleh

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng bulgur, gehakt, pijnpitten, ui, paprika, piment, nootmuskaat, kaneel, chilipoeder, yoghurt en ei in een kom en druk het mengsel in een ingevette bakvorm of braadslee van 29 x 19 cm. Bak het in ca. 30 min. bruin en gaar en snijd het in schuine rechthoeken door het drie keer in de lengte te snijden en vijf keer diagonaal. Tabbouleh : meng peterselie, munt, lenteui en tomaten in een kom en roer olijfolie en citroensap erdoor.

Lamsgehakt Met Tabbouleh is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tabbouleh met tomaatjes en geitenkaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tabbouleh Met Tomaatjes En Feta
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Zomer Tabbouleh
20-30 min -
Bekijk recept
Tabbouleh
10-20 min -
Bekijk recept

Gevulde courgettes met tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Kleine gehaktballetjes met rijst
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mechaoui op stokjes met komijn-koriandermarinade en köfte met Marokkaanse kruidenpasta
15 min-
Bekijk recept