Marokkaanse Gehaktballen Met Tomaat En Ei

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de ballen aan alle kanten bruin. Neem ze uit de pan en zet ze afgedekt weg. Doe alle ingredienten voor de saus, behalve de eieren, in de pan en laat ze 30 minuten zonder deksel sudderen, of tot de saus behoorlijk is ingedikt. Leg de gehaktballetjes terug in de pan en laat de saus nog eens 10 minuten sudderen. Breek voorzichtig de eieren in de saus en pocheer ze tot ze stevig zijn.

Marokkaanse Gehaktballen Met Tomaat En Ei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept