Kabeljauw In Tomatensaus, Gemarineerd

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peterselie fijn knippen. Olijfen fijn hakken. Kappertjes afgieten. In pan tomatenblokjes met vocht, peterselie, citroenschil, olijfen en kappertjes aan de kook brengen en /- 10 minuten zachtjes laten sudderen. Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand

4. Vis nogmaals door marinade wentelen. Tomatensaus erover schenken. Schaal afdekken met deksel of alu folie. In midden oven vis /- 30 minuten gaar laten worden.

Kabeljauw In Tomatensaus, Gemarineerd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept