Zoek
Ras El Hanout
0-10 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1tl zwarte & 1tl witte gemalen peperkorrels
1 tl gemberpoeder
1 tl kardemom
1/4 tl cayennepeper
1 tl foelie
1 tl nootmuskaat
1 1/2 tl kaneel
1 tl gedroogde gemalen chilipepertjes
2 kruidnagels
1 tl kurkuma
2 tl saffraanpoeder
1 tl komijn en 1 tl Marokkaanse paprikapoeder. Hulpmiddelen Hakmolen met kleine mesjes
een schoon en droog goed afsluitbare potje. Hulpmiddelen - Hakmolen met kleine mesjes
een schoon en droog goed afsluitbare potje. Bereidingswijze De ingredienten tot een fijn poeder vermalen en in een pot ergens hoog in de kast op een donkere en droge plaats bewaren. Serveertips Dit kruidenmengsel wordt gebruikt in diverse Marokkaanse gerechten (vooral tajines). Je kunt het ook kant en klaar bij de Marokkaanse slager kopen (alle ingredienten trouwens
Bereiding
De ingredienten tot een fijn poeder vermalen en in een pot ergens hoog in de kast op een donkere en droge plaats bewaren.
Ras El Hanout is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Oriëntaalse wrap
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept