Dorado Op Z`n Marokkaans

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 150 ?C of gasovenstand

3. Knoflook pellen en uitpersen. Koriander fijnhakken. In kommetje knoflook, koriander, komijn, paprikapoeder, zout, peper en 4 eetlepels olie goed door elkaar roeren. Kabeljauw droogdeppen met keukenpapier en goed met kruidenmengsel bestrijken. Kabeljauw in ovenschaal leggen en 2 kopjes water toevoegen, zodat kabeljauw onderstaat, maar bovenkant droog blijft. In midden van oven vis in 10 a 15 minuten laten garen, tussentijds controleren op gaarheid en eventueel nog wat extra water toevoegen. Intussen rozijnen in kommetje met warm water ca. 5 minuten laten weken. In kommetje met klein laagje water saffraandraadjes laten weken. Ui pellen, halveren enin halve ringen snijden. In pan rest van olie verhitten. Ui, zout en peper ca. 2 minuten zachtjes bakken. Saffraandraadjes met weekvocht toevoegen en kort laten koken. Rozijnen in vergiet afspoelen met water. Rozijnen aan uimengsel toevoegen en ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Eventueel extra water toevoegen. Vs over twee borden verdelen en ui-rozijnenmengsel erover scheppen.

Dorado Op Z`n Marokkaans is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Salade van kikkererwten op z’n Marokkaans
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Marokkaans gekruide Lamsfilet, saus met koriander en harissa
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Dorado Op Z'n Marokkaans
20-30 min -
Bekijk recept