3. Knoflook pellen en uitpersen. Koriander fijnhakken. In kommetje knoflook, koriander, komijn, paprikapoeder, zout, peper en 4 eetlepels olie goed door elkaar roeren. Kabeljauw droogdeppen met keukenpapier en goed met kruidenmengsel bestrijken. Kabeljauw in ovenschaal leggen en 2 kopjes water toevoegen, zodat kabeljauw onderstaat, maar bovenkant droog blijft. In midden van oven vis in 10 a 15 minuten laten garen, tussentijds controleren op gaarheid en eventueel nog wat extra water toevoegen. Intussen rozijnen in kommetje met warm water ca. 5 minuten laten weken. In kommetje met klein laagje water saffraandraadjes laten weken. Ui pellen, halveren enin halve ringen snijden. In pan rest van olie verhitten. Ui, zout en peper ca. 2 minuten zachtjes bakken. Saffraandraadjes met weekvocht toevoegen en kort laten koken. Rozijnen in vergiet afspoelen met water. Rozijnen aan uimengsel toevoegen en ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Eventueel extra water toevoegen. Vs over twee borden verdelen en ui-rozijnenmengsel erover scheppen.
Dorado Op Z`n Marokkaans is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa