Marokkaanse Sardines

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de schoongemaakte vis op een schaal. Haal de steeltjes van de koriander en snij de blaadjes fijn. Snij ook de knoflook fijn. Strooi de koriander, knoflook, peper, zout en?paprikapoeder over de vis. Schep alles er goed op. Leg de smida op een droge ondergrond en haal de vis een voor een aan beiden kanten door de meel. Naast elkaar leggen. Neem een grote koekepan en verhit hierin 6 eetl.olie. Als de olie belletjes geeft leg je zoveel sardientjes in de pan als er naast elkaar passen. Na 1 minuut kan het vuur lager. Als de visjes bruinen, na 8 a 10 min. Draai je ze om. De tweede kant hoeft minder lang 4 a 6 min.

Marokkaanse Sardines is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept