De champignons in een pan met wat olie kort bakken. Uit de pan halen en apart in een kom houden. Wat olie in de pan goed warm laten worden en de garnalen 1 minuut op hoog vuur bakken, vervolgens peper, koriander en peterselie toevoegen en nog even bakken en omroeren. Het garnalenmengsel uit de pan halen (apart houden) en uien met de inktvis kort bakken. Vervolgens de champignons, garnalenmengsel en kruiden aan de uien/inktvis toevoegen en even kort bakken en omroeren; laten afkoelen en uitlekken. De fillodeeg in lange stroken knippen, de randjes 1 cm omvouwen (in de lengte) en met zachte boter invetten. Vul en vouw nu het fillostrookje om en om en strak hou ′t strak, in de vorm van een driehoek (zie 1e foto bij hulpmiddelen). Het randje fillo dat over blijft aan ′t eind moet onder ′t gewikkelde deel geschoven worden (zie foto 2). Besmeer de driehoekjes eventueel aan de bovenkant nog met wat zachte boter en bak ze in de oven goudbruin.