Joods-Marokkaanse Gevulde Vruchten

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de vruchten in een pan met dikke bodem (of gebruik een tagine) en zorg dat ze in een bodempje water staan. Giet het resterende welvocht over de vruchten. Laat het geheel een uurtje stoven op een miniem pitje

Joods-Marokkaanse Gevulde Vruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Yeubrak (Joods Paasfeest)
Bijgerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Challa Joods Nieuwjaarsbrood
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Karper Op Zijn Joods
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chopped Chicken Liver (Joods-Amerikaans)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept