Oven voorverwarmen op 150 graden. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Tauge wassen en laten uitlekken. Prei wassen, schoonmaken en de lengte in dunne reepjes snijden. Pitabroodjes in het midden van de oven in 6 minuten gaar bakken. Intussen in wok of braadpan 1 eetlepel olie verhitten. Paprika op hoog vuur 2 minuten al omscheppend bakken. Prei, tauge, zout en peper toevoegen en 1 minuut meebakken. Groenten uit pan op bord scheppen. In dezelfde pan rest van de olie verhitten. Vlees al omscheppend in 5 minuten rondom bruin bakken. Intussen broodjes uit de oven nemen. Creme fraiche door vleesmengsel scheppen en 2 minuten op laag vuur meewarmen. Met scherp mes broodjes tot de helft opensnijden, de helft van de groenten erin scheppen en de rest van de groenten over twee borden verdelen. Vlees in broodjes scheppen. Op elk bord twee broodjes naast de groenten leggen.
Broodje Shoarmaragout is een recept van Smulweb.nl