Harira Met Linzen/kikkererwten

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng ondertussen het meel met 9 eetlepels lauw water. Voeg de lepel citroensap toe en laat 1 uur op kamertemperatuur rusten. Spoel de rijst af met koud water, doe deze in de pan en laat 20 minuten meekoken. Was en droog de koriander en hak de blaadjes fijn. Voeg de gehakte koriander toe aan de soep, evenals de gepelde en fijngemalen tomaten uit blik en de boter, roer en laat nog 5 minuten zachtjes koken. Voeg op het laatst het meelpapje toe. Goed roeren en 5 minuten al roerend doorkoken.

Harira Met Linzen/kikkererwten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Harira met harissa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Harira
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Harira
30-60 min -
Bekijk recept
Ramadanrecept Harira
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept