Harira

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng alles met elkaar en laat het vervolgens ongeveer 2 uur koken, in ieder geval tot het vlees gaar is. Doe een half uur voor einde kooktijd de linzen en de vermicelli erbij. Roer als de soep bijna klaar is het bloempapje er door tot er een gebonden maar geen dikke soep ontstaat. Roer er op het laatst het geklutste ei doorheen.

Harira is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Harira met harissa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Harira
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Harira
30-60 min -
Bekijk recept
Ramadanrecept Harira
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Harira met harissa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Harira
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Harira
30-60 min -
Bekijk recept
Ramadanrecept Harira
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept