Ramadanrecept Tajine Van Lamsvlees

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe in de tajine de olie en voeg het vlees toe. Voeg ook de kruiden toe. Wees niet te voorzichtig. Zet de tajine met het deksel erop in de oven gedurende twee uur. Proef het vlees. Heeft u voor uw gevoel teveel kruiden toegevoegd voeg dan eventueel nog twee aan stukken gesneden geschilde aardappelen toe om de smaak te verzachten. Voeg de harde groenten (boontjes, spruiten etc.)toe en laat nog een half uur in de oven staan. Voeg de zachte groeten toe (tomaatjes, broccoli etc.) en zet nogmaals de tajine voor 20 minuten in de oven. Voeg vlak voor het serveren het citroensap toe.

Ramadanrecept Tajine Van Lamsvlees is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ramadanrecept Beghrir, Marokkaanse Pannenkoeken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ramadanrecept Bulgur
Langer dan 2 uur - Bijgerecht
Bekijk recept
Ramadanrecept Baklava
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Ramadanrecept Provencaalse Rollade
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept