Ovenschotel Kabeljauw In Tomatensaus

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Peterselie fijn knippen. Olijven fijn hakken. Kappertjes afgieten. In pan tomatenblokjes met vocht, peterselie, citroenschil, olijfen en kappertjes aan de kook brengen in ongeveer 10 minuten zachtjes laten sudderen. Oven voorverwarmen op 200 C of gasovenstand

4. Vis nogmaals door marinade wentelen. Tomatensaus erover schenken. Schaal afdekken met deksel of alu folie. In midden oven vis ongeveer 30 minuten gaar laten worden.

Ovenschotel Kabeljauw In Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept