GESTOOMDE KIP MET PETERSELIE

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul de kippen met dit mengsel en doe ik elke kip een nootje roomboter. Plaats de kippen in de "keskes"(het bovenste deel van de couscouspan) of boven een stoompan en doe in het onderste deel van de couscouspan 2 a 3 liter water. Bedek de "keskes"met een vochtige schone theedoek en zet daar weer een deksel op. Stoom de kip gaar op een matig vuur. Kijk na ongeveer 1 1/2 uur of de kip gaar is, d.w.z. als het vlees gemakkelijk loslaat van de botjes en haal van het vuur af.

GESTOOMDE KIP MET PETERSELIE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept