Aspergepesto Op Ciabattatoast Met Kwarteleitjes En Salade

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder ? 2 cm van de onderkant van de asperges. Kook de asperges in weinig water met iets zout in ? 10 min. net gaar en laat ze uit het kookvocht iets afkoelen. Kook intussen de kwarteleitjes 4 min. zodat ze nog iets zacht zijn en spoel ze onder koud water. Snij de koppen (? 3 cm) van de asperges en houd ze apart. Snij de stelen in grove stukken en maal ze met de pijnboompitten, spinazie en knoflook 1 minuut in de keukenmachine. Voeg terwijl de machine maalt, olie toe tot het mengsel smeuig wordt. Roer de kaas erdoor en breng het mengsel op smaak met peper, zout, citroensap en nootmuskaat. Rooster het brood in de broodrooster, of in de oven op 200 ?C. Pel de eitjes, halveer ze en verdeel e met de aspergekoppen en salade op de borden. Besprenkel de salade met wat olie en citroensap en bestrooi met peper. Verdeel de aspergepesto lekker dik op de stukken toast en geef ze bij de salade.

Aspergepesto Op Ciabattatoast Met Kwarteleitjes En Salade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aspergepesto Op Ciabattatoast
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Croustades met aspergepesto en rauwe ham
Bekijk recept
Aspergepesto op ciabattatoast met kwarteleitjes en salade
Bekijk recept