Linzen Met Ras El Hanout

4
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olijfolie in een grote pan op een half lage vlam. Doe de uien erin en knijp de knoflook uit op de uien. Roer het zachtjes door en laat het 10 minuten rustig bakken tot het zacht is. Roer af en toe door. Doe er de Ras el Hanout bij en bak zachtjes door voor 2 minuten. Zet het gas hoog en doe de linzen en de bouillon erbij. Breng het aan de kook zonder deksel. Zet het gas dan laag en laat het zachtjes garen. Breng op smaak met wat zout en zwarte peper. Doe er de tomaat en koriander bij en laat het nog 3 minuutjes zacht door koken

Linzen Met Ras El Hanout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Balletjes met groenten op z’n Tunesisch
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Worst-linzenschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsoep met linzen en chick’pieces
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept