1 Verwijder de pezen en het vet van het lamsvlees en snij in blokjes van ong. 2 cm. Snij de ongeschilde gember en de knoflook in fijne schijfjes. Spies het vlees op stokjes en wissel af met een schijfje gember en een schijfje knoflook.
2 Dompel de tomaten even in kokend water, verwijder de schil en de pitjes en snij het vruchtvlees in blokjes. Halveer het pepertje, verwijder de pitjes en snij het vruchtvlees in ringetjes. Verwarm de olie in een grote pan en fruit hierin de ui en de tomaten met de kerrie, het zout, het citroensap en de garam masala. Laat 5 minuten pruttelen, voeg de lamspiesjes toe, dek de pan af en laat 35 minuten op een laag vuurtje garen. Laat 15 minuten onbedekt verder pruttelen zodat de saus wat inkookt.
3 Haal de spiesjes uit de pan. Roer de yoghurt en de fijngehakte munt door het sausje en breng op smaak met een snuifje zout.