Marokkaanse Kippastei (oftewel Bastila)

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Als je de voorbereiding hebt gedaan, alles gebakken in een koekenpan of pannetje en gemalen of gehakt dan leg je dat neer op een tafel of in de keuken op het aanrecht. -Je hebt dan de bladerdeeg, de kaneel en suiker, de amandelen, de uien, de eieren en de kip om je heen. -Je doet eerst twee dunne velletjes filodeeg in de ovenschaal. -Daarna een beetje kaneel en suiker erop. -Dan doe je amandelen erop en daarna de uien, de kip en dan de eieren. -Je eindigd met een of twee velletjes filodeeg.

Marokkaanse Kippastei (oftewel Bastila) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept