Briouats Met Rundergehakt

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg een klein beetje van de vulling op een in tweeen gevouwen loempiavel of filodeeg. Vouw het vel dicht in een driehoek of een rechthoek en plak de randen dicht met het eigeel van het resterende ei, herhaal dit tot de vulling op is. Frituur de briouats 5 tot 6 min in niet te hete olie totdat ze mooi goudbruin zijn.

Briouats Met Rundergehakt is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriequiche
20 min
Bekijk recept
Gehaktballetjes met komkommersalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Briouats met groenten
20 min Snack
Bekijk recept
Briouats van merguez en tomatensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ramadanrecept Briouats Met Amandelen
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Briouats Met Geitenkaas, Zwarte Olijven En Koriander
0-10 min -
Bekijk recept