RGHAIF

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smeer uw handen in met olie en verdeel het deeg in 16-20 balletjes ter grootte van een pruim. Maak op een met olie ingevet oppervlak van de balletjes rechthoeken van ca. 25 x 22,5 cm. Probeer ervoor te zorgen dat het deeg niet scheurt en overal even dun is. Vouw de uiteinden naar binnen, zodat ze elkaar in het midden raken. Keer het deeg een kwartslag en vouw de uiteinden weer naar binnen. Maak zo een rechthoek van 15 x 10 cm. Verhit een laagje olie en frituur er een rghaif in tot hij uitzet en de onderkant goudbruin is. Draai hem om en frituur de andere kant ca. 1 min. Serveer hem warm met boter en honing.

RGHAIF is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rghaif Del Ferran
0-10 min -
Bekijk recept
Marokaans: Rghaif
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rghaif Del Ferran
0-10 min -
Bekijk recept
Marokaans: Rghaif
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept