Viskebab Met Koude Tomatensaus

6
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Visfilet dwars tegen de vezel in blokjes van 2 cm snijden. Uien en knoflook, koriander, peterselie, paprikapoeder, chilipoeder, olijfolie en citroensap vermengen en over vis sprenkelen. goed verdelen en stukken vis minimaal 2 uur of hele nacht marineren. Stukjes vis aan spiezen rijgen en grillen tot ze lichtbruin zijn. regelmatig omkeren. Tomatensaus: tomaten, chilipepers, sjalotjes en koriander mengen in een kom. olijfolie en peper naar smaak toevoegen. Citroensap en fijngehakte ui erbij doen. Saus minimaal 1 uur voor serveren in koelkast zetten.

Viskebab Met Koude Tomatensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse Viskebab
0-10 min -
Bekijk recept
Mexicaanse Viskebab
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Viskebab
30-60 min -
Bekijk recept
Viskebab Met Koude Tomatensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept