Gegratineerde Vijgen Met Pijnappelpitten

2
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet het citroensap in een steelpan met de suiker en de schil en breng alles langzaam aan de kook. Laat 2 min. razen: de massa moet stroperig zijn. Verdeel deze karamel en daarna de pijnappelpitten in het midden van de vijgen. Doe op elke vijg een nootje boter. Laat 5 min. gratineren in de hete oven.

Gegratineerde Vijgen Met Pijnappelpitten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van veldsla en poon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van asperges en staartvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Vijgen Met Pijnappelpitten
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegratineerde mosselen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vis en wittekool schotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde vijgen met pijnappelzaad
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept