1)doe in de onderste pot wat boter en voeg er de uien en het vlees aan toe.en laat deze wat bruinen 2)zet het vlees juist onder water en voeg er de tomaat,safraan,kerie (1mespunt) en de kurkuma (1/2 etl) aan toe en laat een 15 min suderen 3)doe de cous cous in de bovenste kom (de gezeefde kom) en zet deze op de bovenste samen met het deksel. 4)overgiet de couscous met een glas of 2 gezout water 5)voeg nu gelijdelijk aan de groenten bij het vlees .Doe er eerste de harde groenten in en dan enkele min later de zachter groenten (vb eerst de pompoen en de wortelen 5 min later de raapjes en de erwten en 10 min later de gourgetten en op het aller laatste de voorgestoofde witte kool en peterselie ) 6)zet al de groeten goed onder water en zet er de cous weer boven op samen met het deksel en laat stoven 7) kijk af en toe of de groenten zacht zijn als deze gaar zijn mag alles van het vuur en is het klaar om gegeten te worden