Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Roer het sinaasappelsap, de honing, de sojasaus, de geraspte gemberwortel en de cayennepeper in een kom door elkaar en schep door het vlees. Meng goed, zodat de vleesblokjes rondom met de marinade zijn bedekt en laat een half uurtje intrekken. Rijg de vleesblokjes aan vier grote of acht kleine spiesjes (leg houten spiesjes een half uur in koud water om te voorkomen dat ze tijdens het roosteren verbranden). Rooster de sesamzaadjes in een droge koekenpan tot ze beginnen te kleuren en laat ze op een bord afkoelen. Rooster de vleesspiesjes in circa 10 minuten niet te dicht op het vuur rondom bruin en bestrijk ze in die tijd een paar keer met de marinade uit de schaal. Bestrooi ze voor het serveren met de geroosterde sesamzaadjes. Lekker met rijst of brood en een komkommersalade.
Kebabs Met Honing, Gember En Sinaasappel is een recept van Smulweb.nl