3. Walnoten (in keukenmachine of met vijzel) fijnhakken, kaneel en kruidnagel erdoor mengen. In pannetje boter smelten. Vorm met boter bestrijken. Vellen filodeeg in breedte halveren. Een velletje deeg in vorm leggen en met boter bestrijken. Dit nog 3 keer herhalen. Helft van walnotenmengsel erover verdelen. Afdekken met 2 met boter bestreken velletjes. Rest van walnotenmengsel erop scheppen. Afdekken met rest van velletjes filodeeg, elk velletje met boter bestrijken. Met scherp mes inkepingen maken voor 8 vierkante stukjes. Baklava in midden van de oven in ca. 35 minuten lichtbruin bakken. Intussen sinaasappelschil schoonboenen en raspen. Sinaasappel uitpersen, sap zeven en met water aanvullen tot 1 dl. Suiker met sinaasappelrasp en verdund sap aan de kook brengen. Op laag vuur ong. 5 minuten tot siroop laten inkoken. Honing erdoor roeren en tot gebruik laten afkoelen. Baklava uit de oven nemen en siroop erover schenken. Baklava minstens een uur laten staan om de siroop goed te laten intrekken. Via inkepingen in stukjes snijden.