Indiase Erwten-bhajia

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De erwten koken en laten uitdruipen. Het erwtenmeel met de bakpoeder, de komijn en het zout vermengen en zoveel water toevoegen dat er een dik deeg ontstaat. De erwten toevoegen. De olie in een diepe braadpan tot 200 ?C verhitten, een lepel van het erwtenmeel erin doen en goudbruin bakken. Doorgaan tot het deeg op is. De koekjes warm opdienen.

Indiase Erwten-bhajia is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept