- wanneer laatste laagje kun je de koek nog even laten garen op 100 graden normale stand - blik eruit halen 5 minuten afkoelen - nu verder laten afkoelen zonder springvorm "}}
- maak van de boter een romige massa met de mixer - wanneer romige massa, doe er suiker met zout en vanille suiker bij - al roerend er de eigeel langzaam bij doen, roer met pollepel - hierna heel voorzichtig geklopt eiwit toevoegen in etappes, met pollepel - meel toevoegen en roeren - wanneer beslag enigszins glad, scheiden in twee kommen - ene beslag met kruiden, andere zonder kruiden - resultaat= beslag voor bruine laagjes en beslag voor witte laagjes - begin met wit laagje in bakblik, heel weinig>> dunne laagjes. 4 minuten in oven op 100-140 graden (grillstand!!)(tijd is afhankelijk van oven) laagje mag niet aanbranden, maar moet wel echt gaar zijn!! - na 4 min volgende laag (bruin) en ga zo voort totdat beslag op. - wanneer laatste laagje kun je de koek nog even laten garen op 100 graden normale stand - blik eruit halen 5 minuten afkoelen - nu verder laten afkoelen zonder springvorm