Warm de oven voor op 200 Gr C. Bekleed een Zwitserse rol bakblik van 24 x 24 cm met beboterd bakpapier. Meng in een grote kom bloem, bakpoeder, zout naar smaak en gember. Klop in een andere kom de eieren geel en schuimig. Klop de kristalsuiker geleidelijk erdoor tot het mengsel dik en licht is. Voeg de vanille toe en vouw het bloemmengsel erdoor. Strijk het beslag gelijkmatig uit naar alle hoeken in het geprepareerde bakblik. Bak de cake 20 minuten tot hij bij het indrukken terugveert maar nog niet bruin is. Neem hem uit de oven en laat hem enkele minuten afkoelen. Leg een theedoek uit op het werkvlak en zeef de poedersuiker erover. Keer de cake bovenop de doek met suiker en trek het bakpapier eraf. Rol de cake vanaf de korte kant op met behulp van de theedoek. Laat hem helemaal afkoelen. Voor de vulling: sla de slagroom stijf. Houd een beetje apart en roer de marmelade en stemgember door de rest. Rol de cake uit en besmeer hem tot de randen met de marmelade-room. Rol hem weer losjes op en leg hem op een schotel. Spuit de bewaarde slagroom erop en garneer het geheel met kristalgember en sukadewaaiers.