Boterkoek Op Zijn Montignac's

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de boter met de fructose en het halve ei romig.Meng het meel en het zout en kneed dit tot een stevige bal. Dit kan ook in de keukenmachine ( kom met sikkelmes ), waarbij u alle bovengenoemde ingredienten in de kom doet en de machine op hoge snelheid laat draaien tot er een bal gevormd wordt. Druk de bal uit in een ingevette , ondiepe vorm. Eventueel met een mes ruitjes trekken en het deeg besmeren met de resrt van het eiwit. Bakken in het midden van de oven , 20-25 minuten. De bovenkant moet goudbruin zijn , de binnenkant nog zacht. Koek enigszins laten afkoelen, uit de vorm nemen, en helemaal laten afkoelen. Dan pas in punten , ruiten of anderszins snijden..

Boterkoek Op Zijn Montignac's is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Boterkoek met abrikozen en walnoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-boterkoek
25 min Gebak
Bekijk recept
Boterkoek met rozemarijn en abrikozen
20 min Gebak
Bekijk recept
Pannenkoeken Met Krabsalade
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept