Pompoentaart Uit Portugal

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-klop de eierdooiers met de suiker, zout en kaneel schuimig -roer er de bloem, de gemalen amandelen en sinaasstukjes onder -klop het eiwit stijf met de suiker en spatel het samen met de pompoenblokjes onder de massa -giet in de vorm op de deegbodem -bak 40 min in een hete oven van 190? a 200?C -ontvormen en bestrijken met de ingekookte abrikozenconfituur en bestrooi met de amandelschilfers en laat verder afkoelen

Pompoentaart Uit Portugal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Geroosterde peren met geitenkaas
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kabeljauwcarpaccio met notenpesto
45 min-
Bekijk recept

Pompoentaart
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens pompoentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met witte kaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaart met pecannoten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept