Russische Zoete 'pie'

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het overgebleven deeg uit tot een rechthoek van 3 mm dikte en snijd die in 9 repen van ca 18 mm breed.Leg de repen even terzijde.Verwarm de oven voor tot 225 graden.Vul de vorm met de jam en leg er de repen deeg kris-kras overheen.Bak hem ca 12 tot 15 minuten en draai de temperatuur dan lager op ca 200 graden. Bak de pie dan nog ca 8 tot 10 minuten tot de korst licht beige is. Haal hem uit de oven en laat hem afkoelen voor je hem serveert.

Russische Zoete 'pie' is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpie met kip, champignons en dragon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double trouble pie cake
2 uur-
Bekijk recept

Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Russische zalmsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veldsla en witlof op Russische wijze
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekarameliseerde ananas, kruidensap, frambozengel en sorbet van rode wijn
20 min Nagerecht
Bekijk recept