Rueblitorte

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De eidooiers met het suiker schuimig mixen. Bloem, citroenrasp, citroensap, bakpoeder, snufje zout, amandelen en wortelrasp door elkaar scheppen. Eiwit stijfkloppen en door beslag scheppen. Beslag in springvorm. Na ca. 50 minuten is de taart gaar. In de vorm af laten koelen. Maak glazuur van de poedersuiker met het citroensap en bekleed daarmee de taart. De taart is als je 1 of 2 dagen wacht met opeten nog lekkerder. Eet smakelijk!

Rueblitorte is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rueblitorte ( Worteltaart )
20-30 min -
Bekijk recept
Rueblitorte
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rueblitorte Uit Zwitserland
30-60 min -
Bekijk recept

Rueblitorte ( Worteltaart )
20-30 min -
Bekijk recept
Rueblitorte
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Rueblitorte Uit Zwitserland
30-60 min -
Bekijk recept