Zwitserse Kersentaart

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Bloem en boter in een mengkom doen,met de hand verkruimelen of de mixer gebruiken. Water,azijn en zout toevoegen en alles tot een samenhangend deeg kneden. het deeg minstens 30 minuten in de koelkast laten rusten.
  • 2 De springvorm invetten,Het deeg uitrollen, de springvorm en de rand ermee bekleden en het deeg inprikken met een vork.
  • 3 De kersen goed laten uitlekken.Hazelnoten, paneermeel en suiker gelijkmatig over de deegbodem verdelen en de kersen erop leggen.
  • 4 Alle ingredienten voor de garnering door elkaar roeren en op de kersen in de springvorm gieten.Bakken in hete lucht oven op 200-210 graden C. +/- 30 minuten

Zwitserse Kersentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Volle kersentaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocolade-kersentaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Schwarzwalder kersentaart
1uur- Gebak
Bekijk recept
Spannende Kersentaart
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Käsespätzle
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownie met chocolade en rode biet
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Croque Buvette
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zwitserse aardappelpoffertjes
25 min Bijgerecht
Bekijk recept