Zoek
Rueblitorte Uit Zwitserland
8
30-60 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 eidooiers
250 g suiker
schil van 1 citroen
300 g amandelen
250 g worteltjes
schoongemaakt
80 g bloem
schuim van het wit van 6 eieren Hulpmiddelen Staafmixer en springvorm Hulpmiddelen - Staafmixer en springvorm Voorbereiding Maal met de staafmixer de amandelen en de citroenschil fijn. Snipper de worteltjes met de staafmixer in fijne stukjes. Klop het wit van de eieren tot schuim.
Roer met de staafmixer de eidooiers met de suiker en voeg daarbij de overige ingredienten - behalve het eiwitschuim - en meng alles goed door elkaar. Wanneer het deeg klaar is
voorzichtig het schuim toevoegen. Bereidingswijze Stort het deeg in een ingevette en met bloem besprenkelde springvorm en bak ongeveer 1 uur in een middelmatig hete oven. Serveertips Na afkoeling kan men de taart bedekken met een laagje citroengla
Bereiding
Stort het deeg in een ingevette en met bloem besprenkelde springvorm en bak ongeveer 1 uur in een middelmatig hete oven.
Rueblitorte Uit Zwitserland is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Asperges met kaas uit Zwitserland
0 min
Bekijk recept
Gebakken Kaas Uit Zwitserland
0-10 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessen Uit Zwitserland
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Worteltaart, Zoals In Zwitserland
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Rueblitorte ( Worteltaart )
20-30 min -
Bekijk recept
Rueblitorte
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Rueblitorte
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept