Varkenshaas Met Paddestoelensaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In koekepan boter verhitten. Ui, paddestoelen en bacon ca. 5 min. bakken. Intussen varkens-haasjes schuin in plakken van ca. 2 cm dik snijden. Met vleesmes plakken iets platslaan, bestrooien met tijm. Met schuimspaan paddestoelenmengsel uit pan op bord scheppen. In achtergebleven bakvet varkenshaas ca. 5 min. bakken, halverwege keren. Uit pan op voorverwarmd bord scheppen en onder alu.folie warmhouden. Aan achtergebleven bakvet toevoegen: paddestoelenmengsel, marsala, sojasaus en slagroom. Aan de kook brengen en op hoog vuur nog ca. 2 min. laten inkoken. Op smaak brengen met peper. Plakjes varkenshaas dakpansgewijs op borden rangschikken. Paddestoelensaus half erover en erlangs schenken.

Varkenshaas Met Paddestoelensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsvlees met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfstpasta met paddestoelen
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillons met paddestoelensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met paddestoelensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept