Paasrol Met Omelet En Zalm

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het croissantdeeg uit en wrijf de geperforeerde naden met water dicht. Leg de omeletten, elkaar iets overlappend op het deeg. Laat aan de zijkanten ca 2 cm vrij. Snijd het teveel aan deeg aan de smalle kanten netjes af. Leg de plakken zalm op de omelet en rol het deeg vanaf de lange kant met de vulling op. Plak de deegraqnd met water vast en leg de rol met de naad naar beneden op de bakplaat. Bestrijk de deegrol met een losgeklopt ei en bak hem gedurende 10-20 minuten in de oven tot hij lichtbruin en gaar is

Paasrol Met Omelet En Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Zwitserse Paasrol
0-10 min -
Bekijk recept