Rostikoekje Met Zalm

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de aardappel met de bloem, de 2 losgeklopte eieren, peper en zout en de bieslook en dille. Maak er balletjes van en druk die plat met een lepel tot de grootte van een hamburger. Bak ze in hete olie en laat ze uitlekken of keukenpapier. Iets laten afkoelen en op elk een plakje zalm leggen, versieren met een lepel creme fraiche. Decoreren met de zalmeitjes en een toefje tuinkers of peterselie. Als laatstse een hadgekookt eitje erboven op en smullen maar.

Rostikoekje Met Zalm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept