Pasteitje Met Kipperagout.

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200 gr. In midden van de oven de eierbakjes in ca 5 min verwarmen. Intussen al roerende op zacht vuur de kipperagout verwarmen. Twee el warme kipperagout door het dooiermengsels scheppen en het geheel vervolgens aan de ragout toevoegen. Eierbakjes op 4 bordjes zetten. Ragout erin scheppen. Eventueel rest van de ragout eromheen scheppen. Peterselie erboven fijn knippen.

Pasteitje Met Kipperagout. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kipperagout
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Ragout
10-20 min -
Bekijk recept
Wildragout Met Abrikozen En Kastanjepuree
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse Kippenpastei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Rendangpasteitjes
2uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Indische pasteitjes
60 min -
Bekijk recept
Vlaams pasteitje
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pasteitje met stroganoffragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept