Im kom mayonaise en 2 el zure room door elkaar roeren. Over 4 kommetjes verdelen. Door 1e kom: kappertjes, mosterd en fijngesneden ei Door 2e kom: Tomatenketchup en zalm Door 3e kom: fijngesneden garnalen, citroensap en paprikapoeder Door 4e kom: Rest zure room roeren. Van oud casinobrood korst verwijderen. Brood in de lengte in 4 gelijke plakken snijden. Met deegroller plakken brood in lengte uitrollen. Bestrijken met eimengsel. 1e plak op platte schaal leggen en 2e plak erop leggen en bestrijken met zalmmengsel, 3e plak erop en bestrijken met garnalenmengsel. Afdekken met 4e plak. Broodtaart aan elke zijde bestrijken met zuur roommengsel. Peterselie tegen zijkanten drukken. Bovenkant garneren met plakjes ei, augurk en rest van garnalen. Afgedekt in koelkast ong. 1 uur laten intrekken
Broodtaart Met Zalm En Garnalen is een recept van Smulweb.nl