Champingnons Op Toast

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de champingnons schoon en snijd ze in plakjes. Doe de plakjes in een glazen schaal. Schenk het citroensap en de olie erover, knijp het teentje knoflook erboven uit en strooi de peterselie erover. Schep alles goed door elkaar en zet de champingnons ca.1 uur in de koelkast. Af en toe omscheppen.Verhit de oven of grill op de hoogste stand voor. Rooster de boterhammen aan een kant bruin (dit gaat het makkelijkst onder de grill) Beleg de ongeroosterde kant met de gemarineerde champingnons. Houd enkele schijfjes achter ter garnering. Verdeel de kruidenboter in kleine klontjes over de boterhammen onder de gril of bovenin de oven tot de bovenkant lichtbruin wordt. Leg de toastjes ieder op een bord en garneer met de achtergehouden champignons en de gewassen en uitgelekte ijsbergsla.

Champingnons Op Toast is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Thaise kippensoep
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto Met Paksoi En Gehakt
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kippesmurrie
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonensoep Met Spek En Chorizo
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept