Sinterklaasrecept Creme Brulee

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Klop de dooiers met de suikers tot de massa wit wordt en rimpelt. Gebruik de laagste stand van de mixer. Giet er al kloppend geleidelijk de hete slagroom bij; belangrijk is dat de ei/suikermassa geleidelijk verwarmd wordt. Als de slagroom geheel is toegevoegd de creme 5 minuten in de magnetron plaatsen. De magnetron moet worden ingesteld op 25% van het vermogen (meestal stand 1). Na 5 minuten is een luchtige creme ontstaan. Portioneer de creme brulee - als dat nog niet is gedaan voor ze in de oven is gezet - in vuurvaste schaaltjes of glazen. Bestrooi deze met bruine suiker (of praline). Kristalliseer deze suiker met behulp van een brander!

Sinterklaasrecept Creme Brulee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Klassieke crème brûlée
235 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met wortelen
Nagerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Water
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Aardappel-Mosterdsoep Met Rookvlees
20-30 min -
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kaassoufle
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gyrossoep
20-30 min -
Bekijk recept