Sinterklaas: Hutspot Met Spaanse Hachee

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de wortels en de aardappels in 25 min. gaar in weinig water.Snipper de uien. Bak in de braadpan de spekjes knapperig en neem ze uit de pan. Voeg 2 el bakboter en 2 el olijfolie toe en bak hierin de rosbiefreepjes bruin. Knijp er 1 teen knoflook boven uit. Neem het vlees uit de pan en houd het warm. Fruit in het bakvet de uien, voeg wat peper, 1 laurierblad, de kleingehakte tomaten, 1 dl wijn, 1/2 dl cognac en 1 dl runderfond toe en kook het geheel zachtjes gedurende 10 minuten. Schep het vlees erbij en warm het snel door.giet de aardappels en de wortels af, stamp het grof door elkaar en schep het vleesmengsel erdoor. Knip wat peterselie fijn en strooi dit, met de spekjes over de stamppot.

Sinterklaas: Hutspot Met Spaanse Hachee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaas muffins
Bekijk recept
Sinterklaas toetje
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaas-is-jarig tiramisu
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Kip Uit 't Pannetje Van Sinterklaas
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept