Varkenshaas Biefstukjes In Mosterd-roomsaus En Tijm

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kruid de biefstukjes met peper en zout en bak ze in een koekenpan met boter aan alle zijden goudbruin en net gaar. Houd ze even warm in de oven. Voeg de mosterd bij de braadjus en blus dit af met de witte wijn. Breng dit aan de kook en voeg de room er aan toe en laat dit even inkoken. Leg de varkenshaasbiefstukjes in de saus en laat ze even meestoven. Leg nu de biefstukjes op voorverwarmde borden en giet de saus, door een zeef, er over heen. Garneer met gehakte peterselie. Serveer dit bijvoorbeeld met groenten en aardappeltjes naar keuze.

Varkenshaas Biefstukjes In Mosterd-roomsaus En Tijm is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept