Als de bouillon met de overige kruiderijen kookt de spare-ribs erbij doen. Ongeveer 11 min. zachtjes koken. De spare-ribs uit de bouillon halen en in een vergiet uit laten lekken. De BBQ aansteken. De bouillon kan na te zijn afgekoeld worden ingevroren. Je kan de bouillon keer op keer weer gebruiken. Het wordt een soort van duizend jarige saus (Chinees). De ander d.l. soja sauce , de d.l. ketchup en de honing of gember siroop door elkaar roeren. Als de spare-ribs zijn afgekoeld dan gaan ze op de BBQ. Bak ze aan alle kanten lekker bruin. Nu komt het razendsnelle uitwerk. Zet het rooster wat hoger. Smeer de ribs in met de saus en draai ze gelijk om. Smeer dan de andere kant in en draai dan weer gelijk om. Herhaal deze handeling een keer of vier achter elkaar. Hierna alleen nog een paar maal snel omdraaien en de ribs zijn klaar. Zorg er wel voor dat je het snel doet daar de saus snel verbrandt. Het resultaat is mooie rood/bruin gekleurde, krokante en sappige spare-ribs. Strooi er voor het opdienen het fijn gesnipperde groen van het preitje op.