De kip in stukjes snijden. Champignons in plakjes. Ui snipperen en knoflook fijnsnijden. Doe de olie in een flinke braadpan of grote koekepan. Laat olie goed heet worden en bak de kip lekker door en tamelijk bruin op hoog vuur. doe er daarna de uien en knoflook bij en de kruiden en lekker laten doorbakken. steeds goed doorroeren. doe er ook de champignons bij. ook eerst op hoog vuur. Laat het daarna op laag vuur (zonder deksel) lekker sudderen in ongeveer 6 minuten. Voeg daarna de chilisaus toe en roer er daarna de slagroom goed door. Doe dan de kip met de saus in de ovenschaal en leg er de plakjes banaan op (de bovenkant is dan helemaal bedekt met banaan) Dit zet je 10 min. in een voorverwarmde oven van 180 graden C. na die 10 min. leg je de plakjes bacon bovenop de schaal (dus op de banaan). bovenkant moet dan weer helemaal bedekt zijn. en als laatste strooi je de pinda ′s over de bovenkant.Zet de schaal opnieuw in de oven en laat nog 15 min. bakken tot de bacon lekker knusperig is.