Paprikasaus Uit Tunesie

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de paprika′s doormidden en leg ze met de Spaanse pepers onder de grill met het velletje naar boven, tot ze diep bruin zijn en blaasjes vormen. Een alternatief is ze in een zo heet mogelijke oven ongeveer 30 minuten te roosteren. Ze in een polyethyleen of plastic zak doen, strak dichtbinden en ten minste 15 minuten laten staan. Hierdoor komt het vel makkelijker los. Schil de paprika′s en de Spaanse pepers, verwijder dan de zaden en steeltjes en doe het zachte vruchtvlees met de overige ingredienten in de keukenmachine. Mengen en op een dienschaal overbrengen

Paprikasaus Uit Tunesie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tunesische Ra's El Hanoet (Tunesie)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Meshweya (Tunesie)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tunesie: Hanniballetjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken Garnalen Op Oosterse Wijze (Tunesie)
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept