Tomatenchutney

8
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie verhitten, mosterdzaad toevoegen en onder deksel laten ′poffen′ (zoals popcorn). Als zaad is uitgepoft, ui toevoegen en ongeveer 30 seconden zachtjes bakken. Groene peper, gember en paprikapoeder toevoegen. Tomaten toevoegen en mengsel aan de kook brengen. Zout, suiker en limoensap erdoor roeren en ′t geheel ongeveer 39 minuten laten stoven tot ongeveer de helft van het vocht is verdampt. De chutney moet dik vloeibaar zijn. Indien te pittig wat extra suiker toevoegen.

Tomatenchutney is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwcurry met tomatenchutney
30 min-
Bekijk recept
Tomatenchutney
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pata negra met tomatenchutney
50 min
Bekijk recept
Tomatenchutney
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwcurry met tomatenchutney
30 min-
Bekijk recept
Tomatenchutney
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pata negra met tomatenchutney
50 min
Bekijk recept
Tomatenchutney
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept